2012-10-15 | Höstdeppig

Jag blir alltid låg och tråkigt på hösten när dagarna blir mörkare och mörkare. Jag har ingen lust med någonting, skitjobbigt faktiskt! Jag brukar försöka hitta på något att göra ändå, och bli lite piggare. Jag har kommit på att vädret styr mitt humör väldigt mycket. Är det grått och tråkigt, blir jag hängig och seg men är det sol ute blir jag mycket piggare och gladare. Nu känner jag ialf att jag vill göra något nytt, eller ialf köpa något nytt till lägenheten. Sitter och kollar runt på olika inredningar.
 
Någon mer som blir höstdeppig?
Vad gör ni för att bli piggare och gladare isåfall?
 
 


Ida Lindh

Hej Kitty hoppas allt är bra :D Jo du som är så bra på att fixa bilder mm, skulle du vilja hjälpa mig med headern på min blogg? Om du kikar in ser du att jag har 3 bilder på Melvin sedan har är lill liten ;) skulle vilja fräscha upp med ett par nya kort men vet inte hur man gör... haha. Pinsamt nästan ;) Ha de gott, kram Ida

Svar: Visst kan jag hjälpa dig med en header, men det är nog bäst om du skickar bilderna till min mail: [email protected] så får vi se om jag kan få ihop ngt bra :)
Kitty Ingemarsson



URL: http://melvinsmamma.vimedbarn.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo