8 dagar

 
Dread update.
 
8 dagar med dreads, mycket kliande och löst hår. Men jag antar att det blir bättre, det är ju trots allt en omställning för hårbotten. Jag har nu duschat dreadsen 3 gånger (jag duschar alltså dreadsen var tredje dag). Det finns väl inte mycket mer än så att säga just nu. :)
 
Följ mig via bloglovin och kommentera! :)

Dreads

Dreads 5 dagar.
 
Jag har nu haft dreads i 5 dagar. Ska man räkna från att jag fick min första dread så är dom 12 dagar, men jag räknar ifrån att dom blev helt klara. Jag har duschat dom 2 gånger, så det är ganska mycket löst hår. Jag ska stoppa in det lösa håret i dreadsen igen, när dom blivit lite tajtare.
 
Ny kategori: Dreads
Där kommer jag lägga upp dread updates så ni kan följa min "dreadresa" och ja, inlägg som har med mitt hår att göra helt enkelt. Kankse till och med videos?
 
Glöm inte att följa mig via bloglovin och glöm inte att kommentera! :)
 
 
 
 
 
 

En kvällspromenad

 

Dreads

 
Dreads 2 dagar gamla.
Dreadsen kommer att förendras väldigt mycket under ca 1 års tid. Så nästa sommar kommer dreadsen förhoppningsvis vara mogna och se ut som de ska.
Jag ska ta bättre bilder på dreadsen och sedan lägga upp före och efter bilder. :)
 
 
 

Stranden

 
Mina dreads är äntligen klara! De blev klara i förrgår men både jag och älsklingen har sjukt ont i våra händer och armar så vi har helt enkelt inte haft ork att fota dem. Men idag ska jag fota våra dreads, lovar! :) Dock har vi en del att göra idag så bilderna kommer inte upp på bloggen förens ikväll.
 

Bilder från igår

 
 
 
 

Svartvit vs Färg

 
 
En bild från igår när vi grillade vid en sjö. Vad tycker ni, svartvit eller färg?
Ha en trevlig midsommar! :)
 
 

Dag 6

 
Nu är vi inne på dread-dag nr 6 och idag kommer vi äntligen bli klara med mitt hår. Anledningen till att det tar sådan tid är pågrund av att vi turas om att göra på varandra och att knutarna som dreaden består av måste vara så tajta som mjöjligt. Sonnys hår blev klart i tisdags eftersom hans hår är ca 17cm och mitt är ca 60cm, så det är ganska mycket att dreada. I vilket fall som helst så kommer jag bli klar idag, äntligen! :) Före och efter bilder kommer antingen ikväll eller imorgon.
 
Glöm inte att följa mig via bloglovin! :)

Efter fyra dagar

Morgon kaffe..
Jag och min fina började dreada håret i fredags och har nu dreadat konstant i fyra dagar. Vi visste att det skulle ta tid, men j*vlar vilket jobb det är. Vi fortsätter ialf idag och hoppas på att bli klara till imorgon. När vi är klara kommer jag att lägga upp före och efter bilder.
 
Ha det bra! :)

Bloggdesign

 
En av mina favoriter.
Jag håller just nu på att designa om bloggen. Den kommer att se ut såhär några dagar tills jag är klar :)

Sniglar & rosor

 
 
 

DreadHead

 
Yey!
Äntligen har våra dreadverktyg kommit hem, efter att ha väntat i ca 3 veckor. Nu har vi ialf fått hem verktygen vilket betyder att imorgon kommer vi börja dreada mitt hår. Jag kommer självklart lägga upp före och efter bilder.
 
Har ni någonsin funderat på att skaffa dreads? :)
 

Följ min blogg med Bloglovin

Följ mig på bloglovin!

Dreadlock Inspiration

 Bilder tagna från http://www.tumblr.com/
 
Åh, vad jag längtar!
I veckan borde dreadverktygen från USA komma hit, så att jag och min fina kan börja dreada håret.
 
Dreadlocks är sjukt snyggt, eller vad säger ni? :D